ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2013, ora 08:08

DRAMA la Hollywood: Imagini de la locul accidentului in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru seria "Furios si iute/The Fast and The Furious”, a murit, sambata, intr-un accident de masina. Site-ul tmz.com a publicat o inregistrare video facuta la scurt timp dupa producerea accidentului.

In inregistrare se vede cum autoturismul Porsche, in care se afla actorul Paul Walker si un prieten al acestuia, arde cu flacara deschisa, insa persoanele sosite la fata locului se feresc sa se apropie.

La un moment dat, se aude un zgomot puternic ce pare a fi o explozie.

Ulterior, si alte posturi de televiziune au prezentat imagini de la locul accidentului. Potrivit imaginilor, se vede clar ca impactul a fost unul extrem de violent, masina marca Porsche fiind distrusa aproape in intregime.

Anuntul privind decesul actorului a fost facut pe pagina pagina oficiala de Facebook a lui Paul Walker de catre echipa acestuia, informeaza BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in orasul Valencia, din nordul Los Angeles-ului.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp sau un copac si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru gratie rolurile din seria "Furios si iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii