A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833927.2941.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DOLIU si la GOOGLE. Ce s-a intamplat dupa ATENTATUL de la Paris
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2015, ora 12:01

DOLIU si la GOOGLE. Ce s-a intamplat dupa ATENTATUL de la Paris

Articol de Cristian Amariei
Atentatul produs miercuri in redactia revistei de satira Charlie Hebdo, din Paris, a dus la moartea a 12 persoane, iar ziua de 8 ianuarie a fost declarata zi de doliu national in Franta. Tot in semn de doliu, pe pagina Google Franta a fost postat un icon cu o funda neagra, in memoria victimelor atentatului in care au murit opt jurnalisti, dar si doi politisti, iar alte 11 persoane au fost ranite.

De joi, de la ora 12.00, drapelul Frantei va fi coborat in berna, unde va ramane timp de trei zile.

"Cea mai buna arma a noastra este unitatea. Nimic nu ne poate diviza", a declarat presedintele Frantei, Francois Hollande.

Presedintele Hollande a adus un omagiu si celor doi politisti ucisi in atentatul in care si-au pierdut viata 11 barbati si o femeie.

Trei indivizi au intrat miercuri in sediul saptamanalului de caricatura Charlie Hebdo unde au ucis 12 persoane, intre care 8 jurnalisti. Alte persoane aflat in cladire au fost ranite, intre care patru sunt in stare grava. Atacatorii au reusit apoi sa fuga, nu inainte de a striga "Profetul a fost razbunat". Ca urmare a atentatului de miercuri din Paris, gradul de alerta a fost ridicat la cel mai inalt nivel pe teritoriul Frantei.

Premierul francez Manuel Valls a anuntat joi ca au avut loc "mai multe retineri" si "arestari" in cursul anchetei asupra atacului sangeros comis miercuri impotriva sediului saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti si 11 raniti, dintre care patru grav, in cel mai sangeros atentat din ultimii 40 de ani in Franta.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat arestarea preventiva a sapte persoane.

"Sapte persoane", a indicat ministrul de interne in direct la radio Europe 1, ca raspuns la o intrebare cu privire la numarul de persoane retinute in acest moment. Anterior, premierul Manuel Valls a declarat ca mai multe persoane au fost retinute, fara a preciza numarul lor.

Potrivit unei surse judiciare, sapte persoane - barbati si femei care fac parte din anturajul celor doi frati identificati de politie ca fiind autorii atacului sangeros de miercuri si care sunt inca in libertate - au fost arestate.

Principalii suspecti in atentatul comis miercuri impotriva sediului celebrului saptamanal satiric francez - Cherif Kouachi (32 de ani) si fratele sau Said (34 de ani), francezi de origine algeriana - sunt cunoscuti politiei ca avand legatura cu retelele jihadiste. Ei au avut un complice, care s-a predat politiei noaptea trecuta in nord-estul Frantei.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii