ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-01-2016, ora 09:09

DNA va avea zeci de posturi in plus in 2016: A crescut volumul de munca

Articol de Madalina Irimia
Directia Nationala Anticoruptie va avea 45 de posturi in plus anul viitor, potrivit unei hotarari de guvern aprobate in sedinta de miercuri a Executivului.

"Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, suplimentarea cu 45 a numarului maxim de posturi ale Directiei Nationale Anticoruptie, respectiv zece posturi de specialisti IT si economisti, precum si 35 de posturi de personal economic si administrativ", se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com de catre Guvern.

Astfel, numarul maxim de posturi de specialisti va fi majorat de la 55 la 65 de, avand in vedere cresterea constanta a volumului munca, precum si diversificarea specializarilor necesare pentru efectuarea rapoartelor de constatare.

"De asemenea, suplimentarea cu 35 de posturi a personalului economic si administrativ este necesara in contextul preluarii de catre DNA a activitatilor de administrare si intretinere a sediului central, cu personal propriu, ceea ce ar reduce la jumatate valoarea cheltuielilor actuale, respectiv la 450.000 lei pe an", se mentioneaza in documentul citat.

Valoarea estimata a cheltuielilor salariale pentru cei zece specialisti este de aproximativ 1,3 milioane de lei pe an, iar pentru cele 35 de posturi de personal contractual este de 900.000 de lei anual.
     
Tag-uri: dna, locuri de munca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii