A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681508.4583.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DNA cumpara echipamente informatice de peste trei milioane de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-07-2016, ora 12:11

DNA cumpara echipamente informatice de peste trei milioane de lei

Articol de Cristian Amariei
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) se doteaza cu servere specializate in investigatii si securizarea datelor, calculatoare, laptopuri si echipamente pentru recuperarea datelor sterse de pe unitatile de stocare a informatiilor, cu un buget disponibil de 3.433.800 lei, procedura de achizitie fiind licitatia publica deschisa pe SEAP.

Potrivit anuntului publicat pe siteul e-licitatie.ro (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) DNA a lansat procedura de achizitie prin licitatie deschisa a 13 loturi de echipamente IT. Achizitia include doua servere blade, un echipament de stocare a unui volum mare de date, 250 de statii de lucru, 180 de laptopuri, un server management si raportare pentru securitate, 14 echipamente de scanare de mare viteza, patru statii de achizitia datelor, doua statii de analiza datelor, un server de stocarea si procesarea datelor pentru investigatiile informatice si o statie de copierea datelor de mare viteza, scrie News.ro.

De asemenea, DNA achizitioneaza si un sistem de analiza materialelor digitale Forensic folosit pentru recuperarea informatiilor sterse de pe unitatile de stocare.

Bugetul atribuit acestor achizitii este de 3.433.800 lei, iar procedura aleasa este achizitia prin licitatie deschisa prin sistemul e-licitatie.ro. Castigatorul licitatiei va avea la dispozitie patru luni pentru furnizarea echipamentelor contractate, livrarea putand fi facuta in mai multe loturi.

De asemenea, cei care transmit oferte trebuie sa depuna garantia de participare, cifra de afaceri si garantia de buna executie.

"Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante implicate in procedura de achizitie publica sunt: Iacob Marius Constantin - procuror sef adjunct, Nistor Calin - procuror sef adjunct, Brincus Constantin Ioan - Director, Tonigaru Alina Georgeta - consilier juridic, Alexandru Viorel Radu - sef serviciu investitii, achizitii si administrativ, Ciobanu Victor - specialist IT, Radulescu Dragos - specialist IT, Dociu Mariana - consilier, Neagu Denisa Ruxandra - consilier, Dobrinoiu Oliver - consilier, Sterea Corneliu - sef birou IT, Cristian Hossu - specialist IT, Stirbu Melania – consilier”, arata DNA in anuntul de participare de pe e-licitatie.ro.

Termenul limita pentru primirea ofertelor si a cererilor de participare este 22 august 2016, ora 16.00.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: dna, echipamente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii