A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662361.7748.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DNA cere urmarirea penala a fostului vicepremier Gabriel Oprea. „Coloana oficiala, un privilegiu la care NU era indreptatit”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2016, ora 12:09

DNA cere urmarirea penala a fostului vicepremier Gabriel Oprea. „Coloana oficiala, un privilegiu la care NU era indreptatit”

Articol de Madalina Irimia
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Gabriel Oprea in legatura cu doua infractiuni de abuz in serviciu, cu primire de foloase necuvenite.
Faptele ar fi fost savarsite in perioada in care Oprea a detinut functiile de viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne.

Infractiunea de abuz in serviciu consta in folosirea resurselor umane si materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, in mod nelegal, insotirea deplasarilor efectuate de ministru cu echipaje ale politiei rutiere.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii