A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834056.2847.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DNA ancheteaza plecarea lui Victor Piturca de la nationala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2015, ora 09:08

DNA ancheteaza plecarea lui Victor Piturca de la nationala

Articol de Cristian Amariei
Plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad starneste multe controverse, iar acest lucru a ajuns si pe masa DNA. Fostul selectioner ar fi trebuit sa plateasca 1,4 milioane de euro pentru a putea fi lasat sa paraseasca postul de selectioner.

„Stiu ca DNA ancheteaza plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala. Nu am fost chemat inca sa dau declaratii. Nu stiu sa va dau mai multe detalii", a spus Razvan Burleanu la DigiSport.

Directia Nationala Anticoruptie a fost sesizata dupa ce contractul dintre Victor Piturca si FRF a fost reziliat fara ca fostul selectioner sa plateasca daune.

Adrian Mititelu, patronul lui FC Universitatea Craiova, a depus o plangere penala la DNA, reclamand ca presedintele FRF, fara a avea o hotarare a Comitetului Executiv al FRF, a incheiat un acord de reziliere a contractului de munca incheiat de FRF cu selectionerul Victor Piturca.

Burleanu ar fi acuzat ca "si-a folosit autoritatea in scopul obtinerii unor foloase necuvenite de catre Victor Piturca".

Sursa: gsp.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii