A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755544.4355.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DIETE INSELATOARE. Cele mai rele sfaturi in curele de slabire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 13:41

DIETE INSELATOARE. Cele mai rele sfaturi in curele de slabire

Articol de Madalina Irimia

De cate ori n-ai auzit ca, daca tii dieta, dupa ora 18:00 nu trebuie sa mai mananci nimic? Asa sa fie? Prevention.com a inventariat cele mai inselatoare reguli ale dietelor.

Renunta, asadar, la trucurile nocive si urmeaza cateva reguli de aur care, cu siguranta, vor fi benefice pentru organismul tau.

1. Alimentele bogate in grasimi adauga kilograme in plus la cantar

Fals! Depinde de tipul de grasimi consumate. Grasimile din chipsuri, fursecuri si mancaruri uleioase cresc nivelul colesterolului si, odata cu acesta, riscul aparitiei mai multor boli. Grasimile bune, insa, cele luate din nuci, avocado sau somon, spre exemplu, iti protejeaza inima si imbunatatesc considerabil sanatatea. Consumate in cadrul unui regim de viata sanatos, aceste grasimi te impiedica sa te ingrasi.

2. Evita gustarile intre mese

Fals! Portiile mici, consumate intre mese, sunt cea mai buna metoda de a invinge foamea. Nu trebuie decat sa reduci portiile si sa optezi pentru alimente sanatoase. Nucile, fructele si iaurturile naturale iti vor asigura energie pentru o zi intreaga.

3. Toate caloriile sunt la fel

Fals! Tipul caloriilor si calitatea acestora pot influenta efectul asupra corpului. Mancarea da nastere unor reactii diverse in corpurile noastre, asa ca tipul alimentelor este un factor extrem de important in dieta. De exemplu, cele 50 de calorii dintr-un mar pot da nastere unor reactii total diferite fata de cele dintr-o prajitura. Caloriile care nu contin nutrienti – caloriile goale – se gasesc, de exemplu, in cartofii prajiti.

4. Renunta la carbohidrati

Fals! Deseori, studiile asupra carbohidratilor sunt gresit interpretate. Intr-adevar, consumati in exces, carbohidratii rafinati (painea alba si orezul alb) pot provoca, in timp, cresteri in greutate si pot creste riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Insa nu exista nicio dovada ca acei carbohidrati sanatosi proveniti din cereale integrale, fructe si legume ar afecta sanatatea sau ca ar influenta cresterea in greutate.

Citeste mai multe pe feellikecooking.ro.

Foto: doctorulzilei.ro

     
Tag-uri: dieta, greseli, kilograme
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii