A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630506.7433.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DIETA cu MIERE si SCORTISOARA. Cum sa-ti controlezi foamea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 12:03

DIETA cu MIERE si SCORTISOARA. Cum sa-ti controlezi foamea

Articol de Madalina Irimia

Dieta pe baza de miere si scortisoara este una dintre cele mai sanatoase, intrucat iti permite sa mananci diversificat, dar in acelasi timp sa arzi caloriile si sa-ti tii in frau foamea.

Dieta cu miere si scortisoara poate fi tinuta oricat este nevoie, adica pana ajungi la greutatea pe care ti-o doresti. Pe tot parcursul dietei, ai voie sa mananci legume gatite in diverse moduri, carne de pui, de curcan sau de vita, dar in portii moderate, cereale integrale si ciuperci, scrie dieta.ele.ro. De asemenea, ai voie sa consumi fructe. Din aceasta categorie, cele mai bune sunt cele care au un indice glicemic scazut: piersici, rodie, clementine, grapefruit, pomelo, afine, coacaze si mere.

Cartofii si pastele ar trebui sa fie mici delicii culinare cu care te rasfeti din cand in cand, iar daca vrei rezultate rapide si eficiente, incearca sa inlocuiesti zaharul cu miere si scortisoara.

Mierea este un inlocuitor perfect pentru zahar si contine ingrediente active care accelereaza procesul de ardere a grasimilor, pe cand particulele translucide de zahar se transforma rapid in celule adipoase.

Scortisoara are o aroma puternica si o poti folosi pentru a da gust prajiturilor si bauturilor pe care in alte conditii le-ai fi asezonat cu zahar.

Integral pe dieta.ele.ro

Foto: gradinamea.ro

     
Tag-uri: dieta, miere, scortisoara
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii