A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630164.448.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DIETA IN SOMN: Cum sa pierzi in greutate in timp ce dormi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2014, ora 08:03

DIETA IN SOMN: Cum sa pierzi in greutate in timp ce dormi

Articol de Madalina Irimia

Numeroase diete iti promit ca slabesti repede daca le urmezi o perioada lunga de timp, insa cele mai multe dintre ele necesita sacrificii mari. Iata insa ca exista o dieta, creata de un medic de la un reputat spital din Statele Unite, Caroline Apovian, care te ajuta sa slabesti fara a-ti pune in pericol sanatatea.

Dieta creata de medicul Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre, te ajuta sa slabesti peste 3 kilograme in doar o saptamana, fara a scoate din meniu alimente precum cartofii si pastele sau bauturile alcoolice, informeaza Daily Mail.

Caroline Apovian a petrecut timp de 25 de ani pentru a crea aceasta dieta - "Overnight Diet", care presupune consumul a trei cocktail-uri speciale intr-o singura zi a saptamanii, in rest fiind permisa o alimentatie sanatoasa.

Medicul sustine ca cei care urmeaza dieta slabesc in jur de patru kilograme in prima saptamana, la fel fiind in fiecare saptamana ulterioara, un kilogram fiind pierdut in timpul somnului. In plus, persoanele care tin dieta evita sa experimenteze senzatia de foame sau de pofte.

Integral pe mediafax.ro

Foto: unica.ro

     
Tag-uri: dieta, somn, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii