A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664328.3839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DIETA CU KEFIR. Cum sa slabesti 5 kilograme in 10 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2014, ora 16:15

DIETA CU KEFIR. Cum sa slabesti 5 kilograme in 10 zile

Articol de Madalina Irimia

Kefirul este unul dintre cele mai bune produse lactate, insa marele lui ghinion este acela de a fi promovat mai putin decat iaurtul, smantana sau laptele. Kefirul are nenumarate beneficii pentru sanatate, dar cand vine vorba despre slabit, kefirul este cel care te ajuta sa pierzi 5 kilograme in 10 zile.

Daca iti doresti sa tii o dieta pe baza de kefir, afla ca acest lactat senzational te ajuta sa slabesti deoarece actioneaza la nivelul tractului intestinal. Kefirul combate constipatia (unul dintre motivele pentru care nu slabesti), accelereaza tranzitul, iti confera o senzatie indelungata de satietate, alunga poftele alimentare si regleaza metabolismul. Dieta.ele.ro iti arata in ce consta o dieta de 10 zile cu kefir.

Mic dejun

La micul dejun, in fiecare zi, este recomandat sa mananci o felie de toast cu 2 linguri de branza proaspata de vaci si un pahar de kefir. In zilele in care simti nevoia sa mananci si altceva la micul dejun, iti recomandam sa consumi o felie de paine cu seminte cu o lingura crema de branza si legume proaspete, alaturi de kefir.

Gustare

La gustare, poti consuma 100 de grame de fructe (incearca sa eviti bananele si strugurii) si 1 pahar de kefir sau un smoothie din kefir, castravete proaspat, verdeata, putina sare si piper.

Citeste mai multe pe dieta.ele.ro.

Foto: mdemulher.abril.com.br

     
Tag-uri: dieta, kefir, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii