A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664799.0429.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DESPAGUBIRE-RECORD dupa un ACCIDENT: 1 MILION DE EURO de la CNADNR pentru tanara mutilate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 10:15

DESPAGUBIRE-RECORD dupa un ACCIDENT: 1 MILION DE EURO de la CNADNR pentru tanara mutilate

Articol de Cristian Amariei

ICCJ a decis definitiv ca tanara care a ramas fara un brat in urma unui accident sa primeasca despagubiri de 1 milion de euro de la CNADNR. Tanara are 25 de ani si a ramas fara bratul drept in 2006.

Compania Nationala de Drumuri este obligata sa despagubeasca o studenta cu un milion de euro. Tanara din Constanta si-a pierdut o mana intr-un accident, care a avut loc in 2006.

Calvarul Elenei Ghegeliu, o studenta la Drept din Constanta, a inceput in a doua zi de Craciun, in 2006. Elena era cu prietenul ei, intr-o masina Dacia, pe drumul national care duce spre Brasov, la km 34.

Potrivit informatiilor din dosar, prietenul ei a incercat sa evite coliziunea cu BMW, ramas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers si a tras dreapta de volan. In acel moment, a scapat masina de sub control, iar autovehiculul s-a oprit intr-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a strapuns portiera dreapta a autoturismului si i-a intrat fetei in mana. Medicii i-au amputat bratul fetei.

Politistilor si procurorilor brasoveni le-a luat 5 ani sa solutioneze definitiv cauza, dar au stabilit clar ca prietenul Elenei, Claudiu Ionut Ion, nu se face vinovat de accident. Mai mult, s-a stabilit ca vina accidentului o poarta administratorul drumului, adica CNADNR. Acest lucru rezulta si din expertiza tehnica – auto dispusa in dosarul penal de la Brasov, ale carei concluzii au fost insusite de toate partile.

Sursa: realitatea.net

Foto: replicaonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii