Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
DESERTUL ZILEI: Pavlova cu capsuni
Articol de Madalina IrimiaUn desert irezistibil, foarte aromat, cu miez moale, catifelat, recomandat de feellikecooking.ro.
Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albusuri mari
250 g zahar
1 lingurita otet de vin alb
1 lingurita amidon de porumb
1 lingurita esenta de vanilie
Pentru topping:
500 g capsuni, curatate, taiate in jumatati
200 g coacaze rosii
3 linguri zahar farin
350 ml frisca lichida
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 150 de grade Celsius. Se ia o farfurie mare si, folosind un creion, se deseneaza conturul acesteia pe hartie de copt.
Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul, cate o lingura, si se amesteca bine, pana cand bezeaua capata un aspect lucios. La final se adauga otetul, amidonul si esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Bezeaua se intinde cu o spatula in interiorul cercului desenat. Se formeaza un cosulet, pastrand marginile mai inalte decat mijlocul.
Citeste continuarea pe feellikecooking.ro.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email