A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618397.024.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DESERTUL ZILEI: Pavlova cu capsuni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-05-2014, ora 13:30

DESERTUL ZILEI: Pavlova cu capsuni

Articol de Madalina Irimia

Un desert irezistibil, foarte aromat, cu miez moale, catifelat, recomandat de feellikecooking.ro.

Ingrediente:

Pentru bezea:

4 albusuri mari

250 g zahar

1 lingurita otet de vin alb

1 lingurita amidon de porumb

1 lingurita esenta de vanilie

Pentru topping:

500 g capsuni, curatate, taiate in jumatati

200 g coacaze rosii

3 linguri zahar farin

350 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 150 de grade Celsius. Se ia o farfurie mare si, folosind un creion, se deseneaza conturul acesteia pe hartie de copt.

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul, cate o lingura, si se amesteca bine, pana cand bezeaua capata un aspect lucios. La final se adauga otetul, amidonul si esenta de vanilie si se omogenizeaza.

Bezeaua se intinde cu o spatula in interiorul cercului desenat. Se formeaza un cosulet, pastrand marginile mai inalte decat mijlocul.

Citeste continuarea pe feellikecooking.ro.

     
Tag-uri: desert, capsuni, bezea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii