A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631652.411.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DANSEZ PENTRU TINE, intorsatura de situatie: urmeaza un NOU SEZON
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 18:56

DANSEZ PENTRU TINE, intorsatura de situatie: urmeaza un NOU SEZON

Articol de Madalina Irimia

Mutare interesanta la Pro TV dupa ce show-ul Dansez pentru tine a fost parasit de prezentator, de echipa de productie si de dansatori. Conducerea postului a decis sa prelungeasca licenta show-ului de dans.

Din informatiile paginademedia.ro, mutarea a fost deja facuta, licenta a fost prelungita, urmand sa existe posibilitatea unui nou sezon Dansez pentru tine, cel cu numarul 15.

Contactati de sursa citata, reprezentantii Pro TV nu au comentat informatia. „Analizam mai multe optiuni pentru viitor”, a declarat Alina Bratu, communication manager Pro TV. Recent, reprezentantii Pro TV au anuntat ca in mod cert postul va avea un show de dans in grila.

Dansez pentru tine a avut 14 sezoane, toate prezentate de Stefan Bancica Jr. Din acest an echipa de productie s-a mutat la Antena 1 si va realiza, printre altele, Dancing with the stars, un format achizitionat recent de postul din Baneasa.

Foto: paginademedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii