A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756664.1341.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Curba mortului: Cele mai infricosatoare drumuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2013, ora 11:03

Curba mortului: Cele mai infricosatoare drumuri

Articol de Madalina Irimia

Mai multe drumuri din Statele Unite sunt subiect pentru povesti de groaza si legende care, adevarate sau nu, le transforma in destinatii care ar trebui evitate de oricine se sperie usor.

Clinton Road, West Milford, New Jersey

Locuitorii din zona stiu povestile despre faruri-fantoma care apar de nicaieri, urmaresc soferii la distante ingrijorator de mici, iar apoi dispar deodata.

Dintr-o gradina zoologica abandonata ar fi ramas un soi de creaturi infricosatoare, dintre care una seamana cu o caprioara albinoasa posedata. La Old Boy Bridge (Podul baiatului batran), daca arunci o moneda peste margine, se presupune ca fantoma unui baiat inecat iti va arunca piatra inapoi. In plus, Clinton Road este considerat a fi un loc preferat de culte sataniste, scrie huffingtonpost.com.

Kelly Road, Ohioville, Pennsylvania

Se spune ca atunci cand animalele alearga pe sectiunea din drum cunoscuta sub numele de "Mystery Mile" (Mila misterului), devin brusc alienate mintal si turbate. O locuitoare s-a plans si de prezenta unui baiat palid, in zdrente, umbland prin curtea ei, inconjurat de o aura ciudata de culoare alba.

Dead Man’s Curve (Curba mortului), Clermont County, Ohio

Prinsa intre doua sosele obisnuite, curba aceasta este atat de brusca incat a provocat pierderea multor vieti. In anii 60, un grup de adolescenti aflati intr-o masina a suferit un accident fatal; martorii spun ca si acum mai intalnesc forme plutitoare ale masinii alaturi de cea pe care a lovit-o. Alti locuitori pretind ca au vazut un autostopist fara chip, precum si trasuri cu aspect antic, de asemenea implicate in accidente din secolul trecut.

Integral pe realitatea.net

     
Tag-uri: drumusri, masina, SUA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii