ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2015, ora 11:56

Cupluri celebre care s-au despartit in 2015

Articol de Madalina Irimia
Fara doar si poate, 2015 a fost anul despartirilor. Iata care sunt cuplurile celebre care si-au spus adio in ultimele luni!
Charlize Theron (40) si Sean Penn (55)

In decembrie 2015 urmau sa sarbatoreasca doi ani de relatie, dar iata ca acest lucru nu s-a mai intamplat. Cei doi actori s-au despartit fara sa faca vreo declaratie publica despre ruptura dintre ei.

Emma Stone (27) si Andrew Garfield (32)
Cu toate ca erau impreuna de 4 ani si mai toata lumea ii vedea casatoriti, Emma si Andrew s-au despartit in octombrie, declarand ca ruptura dintre ei s-a produs din cauza programului lor incarcat.

Megan Fox (29) si Brian Austin Green (42)
Dupa o casnicie de 5 ani si 2 copii, frumoasa actrita si sotul ei au pus capat relatiei. Nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Megan sa depuna actele de divort, insa ceea ce ni s-a parut foarte deplasat a fost ca fostul ei sot a dat-o in judecata pentru pensie alimentara.

Gwen Stefani (46) si Gavin Rossdale (50)
Erau impreuna de 13 ani, insa atunci cand s-a aflat ca Gavin a inselat-o pe Gwen cu bona copiilor, frumoasa blonda a depus imediat actele de divort. socant a fost si faptul ca amanta lui Gavin a marturisit presei ca s-au iubit chiar si in prima noapte de dupa nasterea celui de-al treilea copil al lui fostului cuplu. Ne bucuram insa ca Gwen e din nou fericita acum, ea formand deja un cuplu cu cantaretul de country, si colegul ei de la The Voice, Blake Shelton (39).

Jennifer Garner (43) si Ben Affleck (43)
O alta poveste frumoasa de iubire, incheiata tot cu o aventura cu o bona, este si povestea lui Jennifer si a lui Ben. Casatoriti de 10 ani, cei doi au impreuna 3 copii. in iunie 2015 si-au anuntat divortul, cu toate ca inainte de a semna actele se pare ca au facut si terapie – in incercarea de a depasi momentul – dar, cu toate acestea, Jennifer nu l-a putut ierta pe Ben.

Irina Shayk (29) si Cristiano Ronaldo (30)
Dupa o relatie de 5 ani, Irina si Cristiano si-au vazut fiecare de drumul lui, fara sa faca vreo declaratie publica privind motivele despartirii. Totusi, la scurt timp dupa acest moment, Irina a inceput o relatie cu actorul Bradley Cooper (40), care la randul sau s-a despartit in 2015 de iubita lui, modelul Suki Waterhouse (23).
Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii