A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664947.7723.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cuperoza, roseata permanenta din obraji. Ce determina aparitia ei si cum o tratezi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2014, ora 17:34

Cuperoza, roseata permanenta din obraji. Ce determina aparitia ei si cum o tratezi

Articol de Madalina Irimia

Cand esti emotionata sau depui efort fizic simti ca iti navaleste sangele in obraji, gata-gata sa ia foc? Ai putea suferi de cuperoza. Afectiune specifica indeosebi femeilor, cuperoza se caracterizeaza prin aparitia unor vinisoare rosii la nivelul fetei, urmata de inrosirea pielii. Cel mai adesea este localizata la nivelul obrajilor si al nasului.

Cuperoza este o afectiune a pielii, care se manifesta printr-o inroșire cauzata de prezenta unor vase dilatate, vizibile pe fata. Este mai frecventa la persoanele cu pielea subtire sau cu o elasticitate scazuta a peretilor capilariai dermului. In mod normal capilarele se dilata pentru a permite fluxului crescut de sange sa treaca, apoi revin la normal. Capilarele mai slabe nu au o problema in a se dilata, insa nu mai pot reveni la forma initiala. Tocmai de aceea apare roseala pe piele.

Pe laga roseala care apare cel mai frecvent de-a lungul nasului si obrajilor, pielea este uscata si foarte sensibila. Culoarea sangerie este permanent si poate fi insotita de edem sau umflarea pielii. Afecteaza cu precadere femeile de varsta mijlocie (30 -50 de ani) si pe cele cu tenul deschis.

Integral pe perfecte.ro

Foto: doctorulzilei.ro

     
Tag-uri: roseata, obraji, tratament
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii