ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-01-2013, ora 12:31

Cupa Unirii la minifotbal a ajuns la Brasov

Articol de Cristian Amariei

Echipa Design Construct Brasov a castigat editia a III-a a Cupei Unirii la minifotbal, competitie gazduita in week-end de Sala Polivalenta din Iasi si Complexul Magic (Magic Stadium si Arena Magic). In finala turneului, Design Construct Brasov a dispus cu un categoric 4-1 (4-0) de Juventus Sibiu, omul meciului fiind Serban Liviu, autor a 3 goluri. Cel de-al patrulea gol al invingatorilor a fost marcat de Burciu Radu, in timp ce golul de onoare al Sibiului a fost inscris in ultimul minut de Mircea Popa, cel care avea sa devina jucatorul turneului.

In finala mica, Lis Affair Tomesti a invins la loviturile de departajare pe Aldoor Auto Driver Iasi cu scorul de 3-2, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 2-2. Au marcat Dan Lungu si Alex Balanescu pentru Lis Affair, respectiv Tiberiu Beceru si Alin Onofrei.

Locul 5 a fost ocupat de Fenix Piatra Neamt, care a dispus in finala pentru locurile 5-6 cu 3-0 de Consiliul Judetean Buzau. La startul competitiei s-au aliniat 16 echipe din mai multe judete ale tarii.

La cea de-a III-a editie a Cupei Unirii la minifotbal a fost prezenta si conducerea Federatiei de Minifotbal din Romania, respectiv presedintele Razvan Burleanu si prim-vicepresedintele Paul Costas, acesta din urma ocupandu-se de organizarea turneului.

"Au fost trei zile cu meciuri extrem de spectaculoase si ma bucur ca echipele s-au straduit sa ajunga la Iasi, desi au venit aici pe viscol si ninsoare din multe colturi ale tarii. E o dovada ca indiferent de conditii, echipele isi doresc sa joace minifotbal", a declarat Paul Costas, care a tinut sa le multumeasca in mod special deputatului Sorin Iacoban si directorului Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi, lector univ. dr. Ciprian Paraschiv, care au sustinut organizarea acestui eveniment. Fundatia Sportului Iesean, un alt partener al turneului, a asigurat trofeele si diplomele participantilor.

Premii speciale

Locul 1 – Design Construct Brasov (manager Cristi Gregorian)

Locul 2 – Juventus Sibiu (manager Massimo Spagli)

Locul 3 – Lis Affair Tomesti (manager Ionel Stefan)

Locul 4 – Aldoor Auto Driver Iasi (manager Dodan Mirica)

Premiul fair-play – Echipa Fenix Piatra Neamt

Cel mai bun portar: Cornel Matcaboja (Aldoor Auto Driver Iasi)

Cel mai bun jucator: Mircea Popa (Juventus Sibiu)

Arbitrii competitiei: Adrian Kereszy, Ionel Popa, Cornel Groza, Valerica Lungu, Sorin Stefan, Nae Mocanu

Directorul tehnic al turneului: Romeo Zlavog.

Foto: sport.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii