A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662160.3116.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cumpenele tale in dragoste din 2013, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 17:27

Cumpenele tale in dragoste din 2013, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Afla care sunt cele mai tensionate momente pentru tine in 2013, din punct de vedere amoros. Descopera in ce perioada poti avea probleme de natura sentimentala, in functie de zodia ta.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Sfarsitul lunii aprilie se anunta dificil pentru tine in dragoste, in 2013. Ai putea fi inselata sau dezamagita intr-o relatie noua, iar daca ai deja o relatie stabila, poti ajunge la concluzia ca viata ta sentimentala a evoluat intr-o directie care te nemultumeste.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Cumpenele tale in dragoste ar putea sa apara in prima jumatate a anului. Poti fi mintita, inselata sau iti poti oferi inima cuiva care nu merita. Nu te lasa dusa de val si fii cat se poate de sincera cu tine, dar si cu persoana iubita.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

In luna iulie ai putea avea parte de cumpene anul acesta. Este valabil in special pentru cei care sunt in cautarea iubirii si care s-ar putea lasa pacaliti de cineva care ii minte frumos. Nu te lasa amagita si pastreaza-ti picioarele pe pamant!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In perioada iulie - septembrie 2013 poti intampina probleme in viata sentimentala. Gelozia, posesivitatea si unele secrete care ies la suprafata iti arata ca intre dragoste si ura este doar un pas. Tempereaza-ti pornirile si ai grija sa reactionezi intotdeauna cu calm, fara impulsivitate, ca sa nu regreti mai apoi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna septembrie 2013 iti aduce cele mai mari dificultati in dragoste. Daca esti singura, vei putea avea parte de o dezamagire in amor, pentru ca persoana de la care aveai atatea sperante nu este exact asa cum ai vrut tu sa vezi. Cei care sunt casatoriti pot avea cumpene serioase in casnicie, iar relatia cu partenerul va fi greu pusa la incercare.

Detalii pe eva.ro

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: horoscop, dragoste, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii