A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665124.1332.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum vor schimba dronele lumea in urmatorii 5 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2016, ora 11:35

Cum vor schimba dronele lumea in urmatorii 5 ani

Articol de Madalina Irimia
Industria dronelor este in ascensiune rapida la nivel mondial. Tot mai multi furnizori de software si hardware pentru drone arata o lunga lista de clienti in agricultura, gestionarea terenurilor, energie si constructii. Multe dintre acesti furnizori sunt companii private mici si start-up-uri. Marile companii din industria de aparare si conglomeratele industriale au inceput sa investeasca, de asemenea, in tehnologia dronelor.

Un raport realizat de Business Insider Intelligence face o trecere in revista a diferitelor niveluri ale industriei mondiale de drone comerciale - vehicule aeriene fara pilot, asa-numitele UAV-uri. Acest raport de 32 de pagini ofera prognoze pentru oportunitatea de afaceri in domeniul tehnologiei dronelor comerciale, evidentiaza primele pietele business-to-business in ceea ce priveste aplicatiile si utilizatorii finali si ofera o lista exclusiva a zeci de companii importante care sunt deja active in acest spatiu.

Iata cateva dintre cele mai importante puncte ale raportului:

In SUA sunt prognozate venituri din vanzarile de drone de pana la 12 miliarde de dolari in 2021, in crestere fata de 8 miliarde de dolari anul trecut.

Fabricarea de drone comerciale va creste mai mult de patru ori in urmatorii 5 ani, alimentata de cresterea concurentei la nivelul preturilor si a noilor tehnologii care fac dronele mult mai accesibile pentru incepatori.

Continuarea aici
     
Tag-uri: drone, viitor, tehnologie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii