A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630720.6767.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi vremea pe 1 martie? Prognoza meteo pe trei zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2014, ora 12:38

Cum va fi vremea pe 1 martie? Prognoza meteo pe trei zile

Articol de Madalina Irimia

Temperatura mai castiga cateva grade, astfel incat vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit, chiar deosebit de calda in vest si nord-vest. Exceptie vor face regiunile estice si sud-estice, unde in conditii de cer mai mult noros si izolat fulguieli, valorile termice vor fi apropiate cele normale.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales dimineata, in zonele joase, pe arii restranse, va fi ceata. In aceste conditii, cel mai rece va fi in Moldova si in Delta Dunarii, in jur de 3 grade, in timp ce in Banat se vor atinge maxime de pana la 16 grade.

REGIUNI

O zi frumoasa si calda in regiunile intracarpatice. Ceata matinala de pe vai se ridica si soarele va fi generos pe tot parcursul zilei. Norii de vreme buna se aduna la lasarea serii prin partea vestica. Temperatura creste cu 4...5 grade mai mult decat ieri, astfel incat la amiaza vor fi maxime de 16 grade la Timisoara, 13 la Oradea, 11 la Cluj Napoca si 8 grade la Brasov.

Vremea este in incalzire usoara si in sud. Ziua incepe cu cer mai mult noros, dar pana la amiaza, treptat va deveni variabil. Precipitatiile mai sunt posibile doar izolat, acum dimineata in Baragan si tot acum pe arii restranse va fi ceata. Maximele termice ajung la 14 grade in Oltenia, iar in estul Muteniei se opresc la 7...8.

Iarna se lasa mai greu dusa din zona Dobrogei. Cerul ramane acoperit de nori, in prima parte a zilei trecator ar putea sa mai cada cativa fulgi de nea, iar in aceste conditii, valorile termice vor fi normale pentru data din calendar. Maxime de 5 grade la Constanta si de 6 grade la Tulcea.

Cateva grade in plus si in Moldova, dar regimul termic ramane in limite normale pentru sfarsitul lunii februarie: maxime intre 3 grade la Botosani si 7 la Focsani. Cerul ramane noros, iar in prima parte a zilei izolat vor mai fi conditii de ninsoare slaba.

VREMEA PE 2 ZILE

Ultima zi calendaristica de iarna va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si centrul tarii. Presiunea atmosferica este in scadere usoara, ceea ce insemna ca norii se vor aduna temporar in jumatatea vestica a tarii, unde mai ales dupa lasarea serii local va ploua. Nici in restul teritoriului nu prea e soare... Mai mult de atat: in est persista norii de tip stratiform si izolat va fi burnita. In primele ore ale zilei local se va semnala ceata in special in Moldova, Dobrogea si Muntenia. Vant, trecator in sudul Banatului si pe crestele montane. Maximele pornesc de la 5 grade in Bacau si ajung pana la 16 grade la Timisoara.

Sambata, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru prima zi de martie. Astfel, la amiaza termometrele vor indica intre 5 grade in nordul Moldovei si 15...16 grade in dealurile Banatului si Crisanei. In estul si sudul tarii ziua se anunta in general inchisa... cu ceata la prima ora, si ploi slabe si burnita peste zi. In spatiul din interiorul arcului carpatic sunt si intervale cu soare si numai pe arii restranse va ploua slab.

Sursa: realitatea.net

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii