A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661950.8242.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii in Moldova si in restul tarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2013, ora 07:05

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii in Moldova si in restul tarii

Articol de Madalina Irimia

Astazi vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. In cursul zilei, cerul va fi variabil in sud-vestul tarii si temporar noros in rest. Local va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului, iar in primele ore sunt posibile precipitatii slabe, mixte pe arii restranse in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei.

Noaptea cerul va deveni variabil in toate regiunile, iar preciptatiile vor inceta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si in sudul si estul tarii. Trecator zapada va fi spulberata, indeosebi in zona Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime, mai coborate decat in intervalul precedent, se vor situa intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din nordul si centrul tarii, pana in jur de -17 grade in estul Transilvaniei. Spre dimineata, izolat in zonele joase va fi ceata.

Marti vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde seara si noaptea izolat vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Oltenia, sudul Transilvaniei si la munte. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent indeosebi in regiunile vestice, vor fi cuprinse de la -3 grade in depresiuni pana la 9 grade in sudul Banatului si in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -9 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei pana in jur de -14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii