A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675062.5662.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi toamna ta, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-08-2015, ora 09:02

Cum va fi toamna ta, in functie de zodie

Articol de Cristian Amariei
Mai sunt doar cateva zile de vara si pentru ca nu vrem ca toamna sa te prinda nepregatita, ne-am gandit sa iti spunem ce ti-au pregatit astrele pentru lunile care urmeaza.

Berbec

Este momentul sa nu te mai gandesti doar la tine! indreapta-ti atentia catre prietenii si colegii tai, iar daca ai o jumatate, fa tot ce iti sta in putinta pentru a-i arata ca o iubesti. In cariera iti merge bine, mai ales daca te hotarasti sa iti schimbi locul de munca. Cateva schimbari alimentare sunt binevenite, pentru ca ai nevoie sa iti intaresti sistemul imunitar. Nu de alta, dar nu vrei sa iti petreci toamna racita!

Taur

Acum este timpul sa te gandesti la ce schimbari vrei sa faci in viata. Ai destula energie sa te axezi si pe viata personala, mai ales ca sunt mari sase sa iti cunosti marea dragoste. Scapa de tot ce nu iti face placere sau simti ca te trage inapoi, pentru ca ai astrele de partea ta!

Gemeni

Dupa o vara in care ti-ai facut de cap, este cazul sa iti iei o scurta vacanta. Ai nevoie de odihna si de alimente sanatoase, care sa te puna pe picioare. Trebuie sa iti recapeti energia, mai ales ca te asteapta o promovare in cariera. Nu iti fie teama de schimbare si accepta provocarile care iti ies in cale.

Rac

Toamna aceasta te vei concentra pe cariera si reputatia ta. Vei primi oferte din toate partile si vei simti ca eforturile tale sunt, in sfarsit, recunoscute! Sunt mari sanse sa infloreasca si viata ta personala, asa ca ai grija ca, de cate ori iesi din casa, sa arati senzational!

Leu

Vei fi, ca de obicei, in centrul atentiei! Nu vei rata niciun eveniment important si vei primi laudele pe care le astepti cu atata nerabdare. Nu te intereseaza o relatie serioasa, asa ca iti vei consuma energia in aventuri pasionale.

Fecioara

Te asteapta o perioada de reflectie, introspectie si visare. Este momentul potrivit sa scapi de bagajul emotional pe care l-ai acumulat si sa te concentrezi doar pe lucrurile frumoase. Ia o pauza de la cautarea perfectiunii, relaxeaza-te si distreaza-te!

Balanta

Toamna asta tu vei fi in centrul atentiei. Fii spontana si bucura-te de experientele pe care le traiesti. incearca sa nu mai incerci din rasputeri sa multumesti pe toata lumea si concentreaza-te mai mult pe dorintele si nevoile tale.

Scorpion

Urmeaza trei luni in care preocuparile tale principale vor fi banii, posesiunile tale si siguranta ta si a celor dragi. Este momentul potrivit sa faci economii sau sa investesti intr-un proiect in care crezi.

Sagetator

Ti-a ajuns o vara de distractie, este momentul sa devii o persoana responsabila. Petrece mai mult timp cu tine si incearca sa iti dai seama ce vrei de la viata. Este, de asemenea, important sa comunici cu prietenii si rudele tale, pentru ca s-ar putea sa aiba impresia ca i-ai uitat.

Capricorn

Nu te mai concentra atat pe munca si incearca sa iti indrepti atentia si asupra celor dragi. Este momentul potrivit sa faci unele schimbari in casa, sa o transformi intr-un camin adevarat. Trebuie sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca Regina de Gheata locuieste la alta adresa!

Varsator

Te asteapta o perioada in care vei da dovada de multa creativitate, iar acest lucru iti poate aduce o promovare la locul de munca. Nu iti infrana dorinta de distractie si bucura-te de energia pozitiva care te cuprinde. Viata sentimentala nu reprezinta o prioritate pentru tine, dar s-ar putea sa cunosti dragostea cand te astepti mai putin.

Pesti

Iti indrepti atentia spre munca si sanatate, aspecte pe care simti ca le-ai neglijat in aceasta vara. Singura relatie pe care o vei avea in aceasta toamna este cea dintre mintea si trupul tau, insa ai mare nevoie sa te concentrezi doar pe tine!

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: toamna, zodii, relatii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii