A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762564.2877.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi VREMEA de Florii si de Pasti: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2014, ora 16:30

Cum va fi VREMEA de Florii si de Pasti: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Articol de Madalina Irimia

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat luni ca la sfarsitul saptamanii, de Florii, vor fi temperaturi spre 20 de grade in sudul si posibil si in vestul tarii, iar de Pasti vor fi asemanatoare, "cum spune si traditia".

Florinela Georgescu a aratat ca, potrivit prognozei pe doua saptamani pe care Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) o emite luni, vremea va fi foarte schimbatoare pana la Florii. Astfel, dupa aceste zile mai reci, urmeaza o perioada de incalzire pana spre jumatatea saptamanii, apoi o noua racire, la sfarsitul saptamanii, chiar de Florii, putand fi inregistrate temperaturi spre 20 de grade in sudul si posibil si in vestul tarii.

In celelalte regiuni va fi, dupa cum este normal, mai racoare si exista posibilitatea producerii de precipitatii, a precizat Georgescu.

"Exista semnalul ca temperaturile de Pasti vor fi ca cele de Florii, cum spune si traditia", a mai spus Georgescu.

MOLDOVA

Mai ales pe parcursul primei saptamani, vor alterna intervalele cu incalzire si racire a vremii. Astfel, pe 8 aprilie si in intervalul 12-14 aprilie, maximele termice vor atinge medii de 18...19 grade, iar minimele termice vor fi in jurul a 7 grade. In contrast, in zilele reci, care se estimeaza a fi pe 10 aprilie si in intervalul 15-17 aprilie, mediile maximelor diurne nu vor depasi 12 grade, iar minimele noptilor vor fi in jurul a 3 grade. Intre 17si 21 aprilie, vremea se va incalzi treptat, astfel incat media temperaturilor maxime va urca de la 14 la 17 grade, iar media minimelor termice nocturne se va situa intre 3 si 5 grade. Ploile vor fi in general slabe si vor avea o probabilitate mai ridicata de aparitie in intervalele 9-10 aprilie si 14-16 aprilie, cand pot fi si sub forma de aversa.

Sursa: mediafax.ro

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: meteo, florii, Paste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii