A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757215.332.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va arata de acum incolo „SURPRIZA” din oul Kinder. Schimbarea este deja criticata: „Isi vor pierde multi clienti pentru asta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2013, ora 15:30

Cum va arata de acum incolo „SURPRIZA” din oul Kinder. Schimbarea este deja criticata: „Isi vor pierde multi clienti pentru asta”

Articol de Madalina Irimia

Kinder Surprise a anuntat ca va lansa o editie limitata de oua albastre si roz in Marea Britanie, scrie The Independent.

Ambalajul oului va avea o nuanta roz pentru fetite si una albastra, pentru baieti. Astfel, oul roz va avea in interior surprize cu papusi, iar cel albstru cu masini.

Firma producatoare, Ferrero, spune ca ideea nu este un fel de stereotipizare a cumparatorilor, ci doar un mod de a ajuta parintii sa aleaga un ou cu surpriza potrivita pentru copilul lor. "Cercetarile dinaintea lansarii au demonstrat ca 66% dintre parintii cumparatori sunt incantati de idee", a spus Charlie Cayton, din partea Ferrero.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: forum.softpedia.com

     
Tag-uri: surpriza, ou, kinder
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii