A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662042.1446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va arata HARTA AUTOSTRAZILOR din Romania. Strategia de dezvoltare pana in 2018. PROIECTUL Guvernului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2013, ora 10:07

Cum va arata HARTA AUTOSTRAZILOR din Romania. Strategia de dezvoltare pana in 2018. PROIECTUL Guvernului

Articol de Madalina Irimia

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in fata grupurilor parlamentare USL, strategia de dezvoltare a retelei de autostrazi 2014-2018. Ponta a propus elaborarea unui proiect de lege prin care Guvernele viitoare sa fie obligate sa continue proiectele incepute.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in fata grupurilor parlamentare USL, ca anual va fi alocata constructiei de autostrazi o suma cuprinsa intre 750 de milioane si un miliard de Euro, Parlamentul si Guvernul urmand sa decida in fiecare an in ce directie aloca aceasta resursa suplimentara.

"Prezint un proiect al USL, acela de a avea in mod realist o retea de autostrazi care sa fie construita, nu doar proiectata. Am stabilit anul 2018 ca orizont posibil de realizare a acestor autostrazi nu intamplator 2018 - sunt 100 de ani de cand Romania a fost unita politic, dar nu este unita ca infrastructura", a spus Ponta.

El le-a propus parlamentarilor USL sa faca un proiect de lege privind strategia de constructie a autostrazilor care sa fie votat de Parlament si care sa ramana ca obligatie pentru viitoarele Guverne sa continue proiectele incepute.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: harta, autostrazi, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii