A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664410.471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va ajutati copilul sa treaca cu brio de prima zi de scoala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 07:02

Cum va ajutati copilul sa treaca cu brio de prima zi de scoala

Articol de Madalina Irimia

Mai e putin pana incepe scoala, iar emotiile pentru cei mici cresc pe fiecare zi, mai ales pentru cei care merg in clasa I. Exista cateva modalitati prin care parintii ii pot ajuta pe scolari sa treaca cu brio peste acea zi.

Depici.ro vine cu o serie de sfaturi pentru parintii care isi vor duce copilul la scoala:

1. Gata cu orele de culcare tarzii si cu trezitul la pranz: obisnuieste-l pe micut sa dorma suficient pentru a intampina cu forte proaspete luna septembrie.

2. Investeste intr-un ceas cu alarma pentru a evita grijile din fiecare dimineata. In momentul in care iti va destepta micutul, vei inceta sa mai fii tu personajul negativ: responsabil pentru intreruperea visului frumos pe care il experimenta va fi ceasul.

3. Lasa-l pe copil sa-si aleaga tinuta pentru prima zi de scoala si asigura-te ca a probat toate hainutele inainte de marele moment. Dintr-un motiv sau altul s-ar putea ca anumite articole vestimentare sa-l incomodeze, iar ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori este sa vrea sa imbrace altceva pe ultima suta de metri.

4. Daca ii pregatesti pachetelul celui mic, treci in revista “meniul” cu o zi inainte pentru a vedea ce nemultumiri are.

5. In ceea ce priveste micul dejun, planuieste din timp felurile de mancare pe care vrei sa i le oferi. Mai mult decat atat, avand in vedere ca este prima zi de scoala, gandeste-te la ceva special care sa-l surprinda.

6. Mergi la scoala putin mai devreme decat trebuie. Fii cu un pas inaintea aglomeratiei si a problemelor cu locurile de parcare.

7. Daca ai aflat din timp cine este invatatoarea copilului tau, spune-i acestuia cat mai multe lucruri despre ea. Micutul se va simti mult mai linistit daca va detine anumite informatii.

Sursa: protv.ro

Foto: bebelu.ro

     
Tag-uri: copil, scoala, sfaturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii