A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835180.3623.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum transforma brazilienii gunoiul in bogatie, la propriu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
14-06-2013, ora 10:09

Cum transforma brazilienii gunoiul in bogatie, la propriu

Articol de Cristian Amariei

Brazilia se pregateste de Cupa Mondiala din 2014, asa ca orasele trebuie sa arate mai bine ca oricand. Pe langa curatenia generala de care s-au apucat, brazilienii se dovedesc a fi si foarte inventivi.

Cei care se ocupa cu preluarea gunoiului de pe strazi sunt adeptii transformarii oricarui material folosit in mobila, bijuterii sau opere de arta, scrie CNN.

Am practic doua slujbe. Merg si adun gunoiul si apoi il transform in bucati de arta. Fac mici canapele, bancute de lemn, mese si alte obiecte de decor din plastic”, spune Edimar Ferreira. “Aici, la ASMARE, avem o vorba: Gunoiul tau e comoara noastra. Aceasta experienta m-a facut sa privesc deseurile intr-o noua lumina. Daca inainte aruncam anumite materiale, acum le pastrez, pentru ca deja imi dau seama cum as putea sa le folosesc mai tarziu. Nu mai vad in ele doar o bucata de gunoi”, adauga reprezentantii companiei ASMARE.

Integral pe incont.ro

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: Brazilia, gunoi, bogatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii