A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661893.3281.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum te slabeste ardeiul iute si de ce? Include-l in alimentatie!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2014, ora 10:09

Cum te slabeste ardeiul iute si de ce? Include-l in alimentatie!

Articol de Madalina Irimia

Capsaicina din ardeii iuti accelereaza arderea caloriilor, arata multe cercetari. Afla de la celebrul Dr. Oz daca aceasta substanta este buna pentru tine si cum actioneaza ea!

Ardeii iuti sunt recunoscuti pentru efectul lor spectaculos in curele de slabire. Dar stiai ca tocmai substanta care la confera gustul picant este cea responsabila cu accelerarea metabolismului si arderea grasimilor? Aceasta substanta se numeste capsaicina si o gasim in diverse forme, de la extract la capsule, in cazul in care nu agreezi gustul picant.

Un studiu efectuat in 2010 de catre cercetatorii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Un alt studiu realizat in acelasi an la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime si, in acelasi timp, reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.

Integral pe eva.ro

foto: ziare.com

     
Tag-uri: ardei, greutate, calorii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii