A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675473.7804.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum te influenteaza zodia mamei tale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2016, ora 09:47

Cum te influenteaza zodia mamei tale

Articol de Cristian Amariei
Nu doar zodia ta iti influenteaza destinul, ci si zodia mamei tale. Afla cum!
Berbec

Daca mama ta este Berbec, probabil te-a invatat ca atunci cand ti se inchide usa in fata, trebuie sa intri pe geam. Puternica si sigura pe ea, ti-a spus intotdeauna ca in viata nu trebuie sa te multumesti cu putin. Tot de la ea ai invatat ce inseamna curajul si cum sa ii faci pe ceilalti sa te respecte. Ai toate motivele sa fii mandra de ea.

Taur

De la mama Taur inveti cat de importanta este familia si cat de rautaciosi sunt egoistii. Ea ti-a explicat ca nu trebuie sa le intorci spatele oamenilor care au neovie de ajutor si ca nu intotdeauna este bine sa te gandesti doar la tine. Datorita ei ai devenit femeia calda si buna care esti astazi si pe care toata lumea o iubeste!

Gemeni

Mama Gemeni ti-a aratat multa dragoste si te-a facut sa crezi ca esti mai buna decat altii. Nici nu avea cum altfel, tinand cont de faptul ca ea are aere de superioritate. Nu a fost, insa, un lucru rau, pentru ca astfel ai invatat sa pui mai mult pret pe tine si sa ii faci intotdeauna pe ceilalti sa te respecte.

Rac
Daca mama ta este Rac, ai devenit, probabil, o femeie calda, iubitoare si mereu atenta la nevoile celor din jur. Ea si-a dorit mereu ca tu sa fii fericita si sa faci ce iti place si a facut tot ce a putut ca sa se intample asta. Cu atata sprijin, nu este de mirare ca ai impresia ca poti schimba lumea cu zambetul pe buze!

Leu

Mama Leu este orgolioasa, ambitioasa si foarte interesata de aspectul fizic si de opinia celorlalti. Te-a invatat sa nu iesi din casa nemachiata si sa nu lasi pe nimeni sa fie mai bun decat tine. Ai devenit, astfel, o femeie extraordinar de frumoasa, dar care deschide usile folosindu-si creierul, nu fizicul. Mama ta merita toate laudele!

Fecioara

Daca mama ta este Fecioara, ai devenit, probabil, cea mai ordonata femeie din gasca ta de prietene. Ea te-a invatat sa ai camera mereu curata, sa fii respectuoasa si sa faci intotdeauna ce este corect. Asa ai deveni o persana politicoasa, responsabila si foarte sigura de ce vrea in viata!

Balanta

Mama Balanta este calma si reuseste de fiecare data sa isi controleze emotiile. Ea te-a invatat sa fii o persoana supusa regulilor, dar cu personalitate. De la ea ai invatat dragostea sa fii atenta la nevoile celor din jur si sa ii ajuti, chiar si atunci cand ei nu iti cer asta. Ai devenit o femeie calda, iar acesta este meritul mamei tale.

Scorpion

Mama Scorpion nu este deloc usor de pacalit. Probabil ea a deconspirat fiecare minciuna si fiecare poveste falsa pe care i-ai spus-o in adolescenta, iar acum ai invatat sa fii un om corect si sa spui adevarul. Tot ea ti-a spus ca sta in puterea ta sa ajungi sus si sa fii nemiloasa cu ipocritii si cu lenesii.

Sagetator

Mama Sagetator este plina de vorbe intelepte, asa ca nu este de mirare ca ai devenit persoana de la care toata lumea cere sfaturi. Tot de la ea ai invatat si ce inseamna sa fii puternic, pentru ca nu ai vazut-o niciodati cu capul plecat. Ai devenit, astfel, o femeie pe care nimic pare sa nu o doboare, pentru ca luptele tale nu le stie nimeni.

Capricorn

Daca mama ta este Capricorn, ai avut parte de o educatie stricta, dar asa ai devenit omul de succes care esti astazi. Ea ti-a spus ca totul se obtine prin munca si ca nimeni nu are voie sa te depaseasca. Ai avut parte de cea mai inalta educatie, iar cariera ta i-o datorezi in totalitate.

Varsator

Mama Varsator te-a invatat ce inseamna libertatea! Te-a lasat sa faci propriile greseli si sa iei singura decizii. Nu a pus presiune pe tine nici la scoala, nici in cariera, asa ca datorita ei ai ajuns sa faci ce iti place. Nu esti dispusa sa faci compromisuri pe acest plan, pentru ca tu ai invatat acasa ca orice este posibil.

Pesti

Daca mama ta este Pesti, sunt mari sanse sa fii o visatoare! Ai primit multa dragoste si ai fost invatata sa ii iubesti pe ceilalti asa cum te iubesti pe tine. De la ea ai aflat ca viata se traieste experimentand si ca nu ai voie sa refuzi nicio provocare!

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: zodie, mama, influenta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii