A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661617.303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum te impiedica gandurile sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2015, ora 09:01

Cum te impiedica gandurile sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
Degeaba tii diete si faci miscare, daca nu ai incredere ca vei slabi. Vezi cum te impiedica gandurile sa slabesti.

Cand te apuci de dieta, nu ai cum sa vezi rezultatele din prima zi, iar daca acest lucru te deprima, s-ar putea sa nu reusesti mare lucru. Femeile au tendinta de a se lovi de fiecare aspect negativ si a nu mai lua in calcul lucrurile pozitive, atunci cand vor sa slabeasca. De exemplu, s-ar putea sa iti pierzi rabdarea daca vei observa ca, dupa sase luni de cura, ai bratele si picioarele mai tonifiate, dar nu ai scapat de centimetri in plus de pe abdomen. Specialistii recomanda, in astfel de cazuri, sa nu pierzi din vedere lucrurile bune, pentru ca altfel vei fi tentata sa renunti.

Nu exista cale de mijloc pentru tine!

O alta greseala pe care o faci cand tii dieta este sa vezi situatia doar in alb si negru. Cele mai multe femei renunta la dieta, dupa ce se abat de la regim pentru o bucata de pizza. Nu este o solutie sa te deprimi si sa iti ineci amarul in alte cinci felii de pizza. Toata lumea are scapari si nu spune nimeni ca nu ai voie sa iti faci poftele din cand in cand.

Te victimizezi!

Nu te gandi ca, daca nu poti ajunge intr-o zi la sala, nu ai nicio sansa sa slabesti. Oamenii dramatizeaza atunci cand lucrurile nu ies exact cum isi doresc ei si in loc sa isi revina si sa treaca peste acest moment, prefera sa se consoleze cu o masa copioasa.

Controleaza-ti gandurile negative si concentreaza-te mai bine pe partile bune care vin odata cu dieta. Mananci mai sanatos, deci ai mai putine sanse de imbolnavire, arati mai bine, iar pielea ta este mai stralucitoare.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: dieta, ganduri, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii