A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674970.0506.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum te ajuta terapia japoneza cu apa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2015, ora 13:03

Cum te ajuta terapia japoneza cu apa

Articol de Cristian Amariei
Apa este esentiala unei bune functionari a organismului, iar japonezii ii acorda o importanta deosebita. Vezi cum o consuma ei, pentru a trai mult si a ramane sanatosi.

Medicina traditionala japoneza sustine ca cel mai sanatos obicei este sa bei un pahar cu apa imediat cum te trezesti, iar cercetatorii au demonstrat eficienta sa, potrivit healthyfoodadvice.net. Terapia cu apa da rezultate excelente in tratarea diabetului, gastritei, durerilor de cap, astmului, bronsitei, epilepsiei, problemelor cu inima, colesterolului, problemelor menstruale si a altor probleme grave de sanatate.

Ce presupune terapia japoneza cu apa?

Dimineata, cand te trezesti, inainte sa te speli pe dinti, trebuie sa bei aproximativ 600 de ml de apa calduta. In urmatoarele 45 de minute nu ai voie sa mananci si sa bei nimic altceva. in plus, in perioada in care urmezi tratamentul trebuie sa bei apa calduta in timpul celor trei mese principale si la 15 minute dupa fiecare masa. Iin 30 de zile, vei observa o ameliorare a starii de sanatate si iti vei curata organismul de toxine. Este, insa, recomandat ca aceasta terapie sa faca parte constant din viata ta. Daca iti este greu sa bei deodata 600 de ml de apa, o poti face treptat: incepi cu un pahar, apoi maresti doza de la o zi la alta.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: apa, terapie, beneficii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii