A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816607.8814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum te ajuta coriandrul sa scapi de metalele grele din organism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2015, ora 16:18

Cum te ajuta coriandrul sa scapi de metalele grele din organism

Articol de Madalina Irimia
Chiar daca ai un stil de viata sanatos, toxinele gasesc o cale de a-ti patrunde in organism, de aceea este indicat sa faci cure de detoxificare. Vezi cum te ajuta coriandrul sa elimini metalele grele din organism.

Metalele grele se gasesc in alimentele non-organice, in peste, deodorante sau tigari. Intoxicatia cu metale grele duce la probleme grave de sanatate, precum cancerul, bolile de inima, deteriorarea creierului, problemele emotionale, bolile de plamani sau de oase.

Pentru a scapa de metalele grele din organism, poti folosi coriandru. Pe langa gustul placut pe care il are, atrage aceste substante periculoase si ajuta la eliminarea lor din organism. Consuma-l la fiecare masa, in salate, supe, omlete sau sub forma de suc.

Sucul care te scapa de metalele grele

Poti elimina metalele grele din organism cu ajutorul unui suc care contine coriandru. Ai nevoie de apa, ¼ cana de frunze de coriandru proaspat, ¼ cana de patrunjel proaspat si jumatate de lingurita de pudra de chlorella. Spala toate ingredientele si amesteca-le in blender, pana cand obtii o bautura cremoasa. Bea acest suc o data pe zi, timp de doua saptamani, si iti vei curata organismul de metale grele.

Cum eviti intoxicatia cu metale grele

Pentru a evita intoxicatia cu metale grele, este indicat sa alegi fructe de mare din locuri cat mai sigure. Pestele absoarbe mercur si alti poluanti care traiesc in apa si iti poate afecta sanatatea. Bea apa filtrata si evita zonele industriale, unde poluarea este mai mare. Alege produse cosmetice organice si incearca sa mananci cat mai sanatos.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii