ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 17:40

Cum suna noua piesa Psy, interpretul lui ''Gangnam style''

Articol de Madalina Irimia

Cantaretul sud-coreean Psy, care a intrat in Cartea Recordurilor cu ''Gangnam Style'', a lansat duminica o noua piesa, inspirata de aceasta data din hip-hop, care prezinta caricatural o noapte de distractie cu Snoop Dogg, relateaza AFP, potrivit AGERPRES.

Intitulata 'Hangover', noua piesa ii aduce impreuna pe Psy si Snoop Dogg — rapperul fiind cunoscut ca un mare petrecaret — intr-o noapte stropita cu mult alcool. 'Hangover' a fost lansata pe YouTube, site-ul pe care 'Gangnam Style' a intrat in Cartea Recordurilor, cu peste 2 miliarde de vizionari.

Psy, pe numele sau real Park Jae-sang, a spus ca a filmat videoclipul cu Snoop Dogg la Seul, in numai 18 ore. El a obtinut fara probleme acordul de colaborare de la starul rap la telefon. 'M-a intrebat care este titlul piesei si i-am spus 'Hangover' (Mahmureala). Mi-a raspuns: De acord', a povestit Psy.

Snoop Dogg a spus la randul lui ca s-a 'simtit ca intr-un film de actiune. A fost grozav fiindca am vrut mereu sa fiu intr-un film cu karate', a aratat el la o prezentare cu Psy intr-un club de karaoke din Los Angeles.

Foto: billboard.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii