A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662012.9488.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum stai cu banii in luna decembrie, in functie de zodia ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2013, ora 17:37

Cum stai cu banii in luna decembrie, in functie de zodia ta

Articol de Madalina Irimia

Astrele iti arata care va fi situatia ta financiara in perioada cadourilor. Descopera ce te asteapta si ce sanse ai sa castigi mai mult.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Daca profiti de toate oportunitatile care iti ies in cale in aceasta luna, ai toate sansele sa iesi pe locuri fruntase. Acest lucru aduce dupa el atat un pas inainte in cariera, cat si un venit in continua crestere. O alta veste buna ar fi recuperarea unei sume de bani pe care o credeai demult pierduta.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Din punct de vedere financiar, luna aceasta vine cu multe oferte tentante. Ai grija sa nu le scapi si sa nu te trezesti ca nu mai sunt valabile. Te organizezi foarte bine, asa ca lucruri nu ar avea de ce sa iti scape de sub control. Trebuie sa fii ambitioasa si sa iti faci ideile cunoscute, altfel nu vei avea nimic de castigat.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Incearca in aceasta luna sa lucrezi mai mult de una singura si sa iti urmezi propriul plan si propria judecata. Este posibil sa apara unele ocazii de nerefuzat, doar ca trebuie sa te bazezi pe ceea ce vrei tu cu adevarat si cat de mult de pasioneaza. Daca iti asculti instinctul, atunci ai mari sanse sa castigi mai mult decat te-ai fi asteptat.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta te asteapta multe surprize, mai ales ca este luna cadourilor. Este posibil sa primesti multe cadouri, fie sub forba de bani, fie cu o valoare sentimentala deoseita. Daca punem cap la cap totul, iesi in mare castig oricum. Trebuie sa fii atenta la cati bani investesti si tu la randul tau in micile atentii de sezon.

Integral pe eva.ro

Foto: fetelestiu.ro

     
Tag-uri: bani, zodii, decembrie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii