A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818654.361.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum stai cu banii in luna august, in functie de zodia ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-07-2013, ora 12:31

Cum stai cu banii in luna august, in functie de zodia ta

Articol de Madalina Irimia

Nativa din Pesti are tendinta de a cheltui prea mult. Descopera ce ti-au rezervat astrele in materie de bani in luna august, in functie de zodia ta.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru tine, calatoriile s-ar putea anunta profitabile in luna august. De asemenea, activitatile care presupun comertul sau tranzactiile sunt cele care iti pot aduce cele mai mari satisfactii. Pe de alta parte, Soarele in semnul tau te-ar putea face si mai atenta la imaginea ta si din aceasta cauza mai dispusa pentru cheltuieli care tin de frumusete si aspect fizic.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Luna august se anunta a fi buna din punct de vedere financiar. Poti primi beneficii, cadouri, bani in plus din diverse surse. Daca ai propria ta afacere, partea a doua a lunii va fi mult mai buna, pentru ca Soarele va intra in semnul tau.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

In principiu, luna august va fi buna pentru tine in ceea ce priveste banii. Pot sa apara, insa, unele neintelegeri legate de imprumuturi, datorii, facturi sau sume de bani pe care le primesti prin intermediul altora.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

In august nu vei avea probleme majore cu banii. Daca ai un comportament financiar responsabil, eviti cheltuielile si incerci sa nu depasesti o suma alocata, in special in vacanta, luna august poate fi profitabila si echilibrata.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea o sansa importanta in luna august. Aspectele astrale sunt foarte benefice. Ai idei de afaceri si de investitii, Marte si Jupiter fiind responsabile pentru dorinta ta de schimbare. Dar ai grija sa nu fii prea impulsiva, altfel ai putea sa pierzi.

Detalii pe eva.ro

Foto: gigbucks.com

     
Tag-uri: femeie, bani, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii