A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818641.8028.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum si-a batut joc o emisiune de o adolescenta de 13 ani, care nu si-a mai vazut mama de mult timp: „Credeai ca vorbim serios?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-05-2015, ora 16:02

Cum si-a batut joc o emisiune de o adolescenta de 13 ani, care nu si-a mai vazut mama de mult timp: „Credeai ca vorbim serios?”

Articol de Madalina Irimia
O emisiune de divertisment din Cambodgia a primit critici dure din toata lumea dupa o farsa de prost gust in care protagonista a fost o adolescenta de 13 ani, scrie The Independent.

Autum Allen, o tanara cantareata, nu si-a mai vazut mama de la varsta de 6 ani, cand a emigrat in Cambodgia alaturi de tatal ei. Cu ocazia Zilei Internationale a Mamei, prezentatorii emisiunii Penh Chet Ort i-au spus adolescentei ca i-au pregatit o surpriza si ca urmeaza sa o aduca in platou pe cea care i-a dat viata.

Emotionata, fata a inceput sa planga, marturisind ca ar fi "un vis devenit realitate". Sub priviriea inlacrimata a adolescentei, prezentatoarea emisiunii a cerut sa intre in scena mama fetei.

In schimb, in cadru a aparut un comendian deghizat in femeie, purtand o peruca blonda si o rochie.

"Ai crezut ca vorbim serios?", au intrebat-o apoi prezentatorii pe Autum, care a raspuns confuza ca nu stie ce sa creada. Desi Allen a reactionat cu eleganta, a zambit si le-a multumit ulterior producatorilor emisiunii pentru ca au invitat-o in platou, nu la fel au stat lucrurile si in mediul online.

”Am vazut acest clip din show-ul de la MyTV. Producatorul a fost prost si lipsit de creier si inima pentru ca s-a jucat asfel cu mintea unei fete de 13 ani. Au mintit-o ca mama ei, pe care nu a mai vazut-o de mult timo, se afla in platou, doar ca sa-i arate apoi un comendian deghizat in femeie. Este o gluma dezgustatoare si la adresa membrilor comunitatii gay", a remarcat pe Facebook Virak Ou, presedintele Future Forum, un ONG care lupta pentru drepturile omului.

Intamplarea s-a viralizat rapid, iar reactiile venite din intreaga lume au condamnat dur farsa seaca a emisunii, astfel ca postul de televiziune s-a vazut nevoit sa-si ceara scuze public.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii