A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818957.5487.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se vede lumea de pe a doua cea mai inalta cladire de pe pamant: Doi tineri din Rusia au urcat pe Turnul Shanghai si au filmat experienta (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2014, ora 16:40

Cum se vede lumea de pe a doua cea mai inalta cladire de pe pamant: Doi tineri din Rusia au urcat pe Turnul Shanghai si au filmat experienta (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Doi iubitori de aventura si adrenalina din Rusia care isi petrec timpul catarandu-se pe cele mai uimitoare cladiri din Europa si din lume, dupa care inregistreaza experienta prin fotografii si videoclipuri impresionante, au "ocupat" a doua cea mai inalta cladire din lume, iar materialul video cu intreaga aventura iti taie cu adevarat respiratia.

Inarmati cu camere de filmat GoPro (dispozitive de filmat speciale pentru impatimitii de adrenalina si sporturi extreme) si fara niciun fel de sfori sau hamuri de sustinere, Vitaliy Raskalov si Vadim Makhorov au urcat pana in varful Turnului Shanghai din China, a doua cea mai inalta cladire din lume, potrivit time.com.

Intreaga experienta a celor doi tineri rusi a fost comprimata intr-un videoclip de aproximativ 5 minute care contine cele mai uluitoare imagini atat din varful cladirii, cat si din timpul drumului parcurs.

Vitaliy Raskalov, in varsta de 20 de ani, si Vadim Makhorov, de 24 de ani, sunt cunoscuti drept un duo neinfricat de "skywalkers", care in 2013 a calatorit in toata Europa pentru o luna ca sa urce pe constructii celebre si sa fotografieze experienta prin panorame incredibile.

Pornind din Suedia si terminand in Portugalia, Vitaliy si Vadim au cucerit atunci 12 orase din sapte tari si au trecut prin intamplari departe de a fi banale - au petrecut jumatate de zi incatusati intr-o sectie de politie din Praga, au urcat pe tevi alunecoase aflate la 150 de metri inaltime, au dormit pe acoperisul unui zgarie-nori, iar lista poate continua.

Anul acesta, in februarie, cei doi s-au aventurat in Shanghai, unde au urcat pe cea mai inalta cladire din China si a doua cea mai intalta cladire din lume, Turnul Shanghai. Acesta se afla in prezent in constructie, iar pana acum altitudinea depaseseste 650 de metri. Vitaliy si Vadim au povestit experienta si au postat fotografii pe un jurnal online raskalov-vit.livejournal.com, acolo unde isi documenteaza toate aventurile.

Sursa: mediafax.ro

     
Tag-uri: turn, tineri, filmare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii