A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674888.8061.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se va realiza dezinfectia in spitale. Ministerul Sanatatii impune norme noi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2016, ora 12:27

Cum se va realiza dezinfectia in spitale. Ministerul Sanatatii impune norme noi

Articol de Cristian Amariei
Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca a impus norme noi privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in spitale. Potrivit ministerului, la achizitia de produse de curatenie si dezinfectie, toate spitalele vor fi obligate sa solicite avizul Comisiei Nationale de Produse Biocide.

"OMS 961 / 2016 stipuleaza ca, la achizitia de produse de curatenie si dezinfectie, toate spitalele sunt obligate sa solicite avizul Comisiei Nationale de Produse Biocide si rezultatele testelor de eficacitate in baza carora a fost emis avizul pentru produsul respectiv. In ceea ce priveste testele de autocontrol din unitatile sanitare, acestea vor fi efectuate cu o frecventa care trebuie sa tina cont de zonele de risc din spital, circulatia germenilor in unitate si rezultatele screening-ului la pacienti", potrivit unui comunicat de presa emis de Ministerul Sanatatii.

Oficialii Ministerului Sanatatii explica faptul ca exista o frecventa fixa a acestor teste prevazuta in planul anual de combatere si prevenire a infectiilor asociate ingrijirilor medicale, dar ca se introduce si obligativitatea de a derula teste de autocontrol ori de cate ori o impune situatia epidemiologica.

In perioada imediat urmatoare, vor fi adoptate si celelalte acte normative cu impact direct asupra prevenirii si controlului infectiilor asociate ingrijirilor medicale.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  09.05.2017 10:41

wh0cd3888344 Viagra Lowest Cost

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii