A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662454.6363.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se transforma aceasta tanara frumoasa. Distractia bizara de pe Internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-02-2013, ora 11:47

Cum se transforma aceasta tanara frumoasa. Distractia bizara de pe Internet

Articol de Madalina Irimia

Pe Internet a aparut o noua moda, care face furori in randul tinerelor dragute. Ele publica pe o pagina speciala de pe Reddit fotografii in care apar in ipostaze neasteptate.

Pagina Pretty Girls Making Ugly Faces are peste 11.000 de membrii si a lansat o moda bizara: tot mai multe fete frumoase se pozeaza in timp ce se stramba cat pot de urat.

Diferenta dintre pozele obisnuite si cele in care apar “urate” este surprinzatoare, scrie Daily Mail.

Ideea acestei pagini a aparut in iulie 2012, cand o tanara a publicat pe Reddit doua poze cu ea: una normala si alta in care se stramba.

Imediat, fotografiile au fost foarte apreciate si alte fete i-au urmat exemplul, aparand astfel pagina Pretty Girls Ugly Faces, dupa numai o zi de la prima publicare.

Utilizatorii paginii sunt indemnati sa ofere sugestii pentru fiecare poza, astfel incat respectiva persoana sa afle cum se poate stramba si mai urat.

Kristen, tanara care a lansat aceasta moda, spune ca fetele frumoase se simt deseori constranse sa fie atragatoare si sobre, iar aceasta pagina la ofera libertate, se simt in largul lor si se distreaza ca niste copii.

Reddit are si o pagina dedicata barbatilor care vor sa se strambe. “Handsome Guys Ugly Faces” a fost lansat luna trecuta si are 200 de membrii.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: pleated-jeans.com, xaxor.com, uproxx.com

     
Tag-uri: tinere, poze, transformare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii