A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664106.881.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se relaxeaza dependentii de adrenalina la 900 de metri deasupra orasului Rio? (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2013, ora 16:15

Cum se relaxeaza dependentii de adrenalina la 900 de metri deasupra orasului Rio? (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Mersul pe „sarma” poate fi obositor chiar si pentru dependentii de adrenalina. Asa se explica de ce in video-ul de mai jos il puteti observa pe sportivul Brian Mosbaugh relaxandu-se pe sarma la o altitudine de 900 de metri deasupra orasului Rio de Janeiro.

Alaturi de el, in acelasi video, pot fi observati si Andy Lewis, Hayley Ashburn si Scott Rogers care impreuna sunt cunoscuti sub numele de Moab Monkeys. De-a lungul timpului, acestia au calatorit prin lume pentru a descoperi noi locuri potrivite pentru BASE jumps si „mers pe sarma”.

Highlining, mersul pe sarma la inaltimi mari, este considerat apogeul sportului numit slacklining, prin care sportivii isi tin echilibrul mergand pe o sfoara.

Imaginile incredibile de mai jos au fost surprinse de Rogers, din Utah, SUA, cel care a fotografiat si filmat o parte dintre momentele utilizate in video.

Pe o scara de la 1 la 10, practicarea sportului highlining este destul de sigura, dar atunci cand o faci fara coarda de siguranta, sau doar cu o coarda de glezna, asa cum face Andy, pericolul poate atinge nota noua sau chiar mai mult. Noi suntem foarte experimentati si ne place sa credem ca riscul este destul de mic, dar stim cu totii ca pot exista consecinte mari, precum moartea instantanee”, a declaratRogers.

El a mai explicat ca in timpul uneia dintre incercari, Andy Lewis a alunecat de pe sarma. „Pentru a se ridica, Andy a trebuit sa apuce coarda cu care era legat, sa se prinda de sfoara, lucru destul de dificil care necesita mult antrenament si forta fizica. Cu toate acestea, ii cunosc de mult timp pe baieti si ei sunt cei mai buni din cati exista, au niste aptitudini uimitoare”.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: adrenalina, mers, sarma
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii