A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664770.3717.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se poate obtine cardul european de asigurari de sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2013, ora 10:05

Cum se poate obtine cardul european de asigurari de sanatate

Articol de Madalina Irimia

CNAS anunta ca a reinceput tiparirea si distributia catre asigurati a cardurilor europene de asigurari de sanatate, document care se elibereaza gratuit la cererea persoanei asigurate si poate fi folosit numai pe teritoriul statelor membre UE/SEE.

"Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana aveti dreptul de a primi Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS). Acest card va va permite sa primiti asistenta medicala necesara in timpul sederii dumneavoastra temporare in orice tara a Uniunii Europene. Toate persoanele asigurate in sistemul de asigurari sociale de sanatate din Romania, aflate in sedere temporara pe teritoriul unui stat membru din motive turistice, profesionale sau pentru studii, pot utiliza Cardul european de asigurari de sanatate eliberat de institutia competenta din Romania (casa de asigurari de sanatate in evidentele careia se afla inscris asiguratul)", informeaza CNAS.

Integral pe capital.ro

Foto: ghidcabinet.ro

     
Tag-uri: card, UE, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii