A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673212.1195.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum se acorda daunele morale in Romania si la ce sume pot ajunge
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
14-02-2013, ora 13:02

Cum se acorda daunele morale in Romania si la ce sume pot ajunge

Articol de Cristian Amariei

Fara motive clare si precise, daunele morale acordate de judecatori in urma accidentelor rutiere difera complet de la instanta la instanta, scrie Business Magazin. Unele despagubiri pot fi chiar de 300 de ori mai mari decat altele pentru situatii similare. Cum banii nu sunt platiti de cel care a provocat accidentul, ci de asigurator, daunele acordate in acest an se reflecta in costul politelor RCA din anul care urmeaza.

1,2 milioane de euro este suma vehiculata ca despagubire, intr-o instanta din Romania, in urma unui accident rutier. E mult? E putin? "Nu se poate pune un pret pe durere sau suferinta, dar este bine sa existe o grila", afirma avocatul Marius Diaconeasa, de la Diaconeasa, Marica si Asociatii. Un argument este faptul ca, pentru cazuri similare, unele instante acorda despagubiri de peste 300 de ori mai mari decat altele. Valoarea unei daune medii platite pentru vatamari corporale este de aproape 54.000 de lei, conform Buletinului Informativ al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru primele noua luni din 2012.

CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL IN BUSINESS MAGAZIN

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii