A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812435.434.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum scapi de palpitatii cu doar doua ingrediente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-08-2015, ora 15:04

Cum scapi de palpitatii cu doar doua ingrediente

Articol de Madalina Irimia
Un desert delicios si sanatos te umple de energie, scade colesterolul si regleaza bataile inimii. Vezi cat de simplu se prepara si care sunt beneficiile sale.

Amestecul de seminte de susan si miere este folosit inca de acum 6.000 de ani, iar Grecii au fost cei care l-au facut celebru. In „Iliada” lui Homer, soldatii se hraneau cu ea inainte de a merge la razboi, pentru a avea energie pe campul de lupta. Aceasta combinatie iti ofera necesarul de zinc, fier, fibre, magneziu, calciu, cupru si numeroase vitamine, dar mai ales pe cele din complexul B, potrivit cuisineandhealth.com.

Specialistii sustin ca cele doua ingrediente, consumate impreuna, regleaza colesterolul, calmeaza palpitatiile, scade tensiunea si imbunatateste circulatia sangelui. In plus, consumul constant de seminte de susan si miere de scapa de oboseala, anxietate si depresie. In perioadele foarte stresante, este indicat sa mananci zilnic aceast desert, timp de trei saptamani. Studiile au aratat ca aceasta reteta naturala contine 182 de elemente necesare organismului, printre care se numara o concentratie mare de antioxidanti care previn aparitia cancerului.

Cum prepari desertul din seminte de susan si miere

Pentru acest desert ai nevoie de 300 de grame de seminte de susan si 300 de grame de miere. Pentru inceput trebuie sa coci un pic semintele, amestecand constant, apoi sa le adaugi in blender, cu ulei de masline. Amesteca ingredientele pana cand obtii o pasta, apoi adauga si mierea. Daca vrei, poti pune si migdale, nuci sau alune. La final, poti modela amestecul sub forma de bile sau batoane pe care trebuie sa le pastrezi la frigider. Nu consuma mai mult de 2-3 bile de susan si miere pe zi, pentru ca sunt foarte dulci si sunt considerate „bombe” de energie.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii