A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661957.6339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum scapi de durerile articulare cu ajutorul cojilor de lamaie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2015, ora 09:52

Cum scapi de durerile articulare cu ajutorul cojilor de lamaie

Articol de Madalina Irimia
Durerile articulare iti pot da peste cap activitatea zilnica. Afla cum poti scapa de ele cu ajutorul cojilor de lamaie.

Durerile articulare se numara printre cele mai comune afectiuni, iar pastilele cu efect calmant au numeroase efecte adverse, asa ca nu este indicat sa abuzezi de ele. Din fericire, ai la dispozitie metode naturale care iti mai calmeaza durerea, potrivit healthylivinghouse.com. tine, insa, cont ca orice tratament alternativ trebuie discutat cu medicul de familie.

Lamaile sunt bogate in vitamina C, iar organismul nostru are nevoie de aproximativ 31% din acest nutrient pe zi. Corpul are nevoie de vitamina C pentru a-i proteja tendoanele, ligamentele, vasele de sange si pielea. Datorita ei, organismul are puterea de a se recupera mai repede. Vitamina C grabeste vindecarea ranilor si mentine oasele, cartilagiile si dintii sanatosi. Cojile de lamaie contin o cantitate mare de calciu si vitamina C, asa ca sunt foarte indicate in tratarea durerilor articulare.

Cum folosesti cojile de lamaie pentru dureri articulare

Pentru a prepara acest tratament natural, ai nevoie de 4 lamai, ulei de masline, o punga de plastic, un borcan din sticla, un sal de lana si tifon. Curata lamaile si pune cojile in borcan, apoi toarna peste ele ulei de masline, pana cand umpli recipientul. Acopera-l si lasa solutia sa stea asa timp de doua saptamani. Dupa aceasta perioada, pune compozitia obtinuta pe o bucata curata de tifon si aplic-o pe zona afectata de durere. incheietura trebuie, apoi, infasurata in punga de plastic si acoper-o cu salul de lana.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: dureri, articulatii, lamai
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii