A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629422.4344.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum scapi de celulita prin masaj cu miere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2014, ora 16:28

Cum scapi de celulita prin masaj cu miere

Articol de Madalina Irimia

Poate ai incercat pana acum mai multe creme si geluri pentru celulita, care nu au functionat. Poate pentru ca pielea fiecaruia reactioneaza diferit la substantele care intra in compozitia produselor industriale. Iti propun sa incerci si un tratament naturist, masajul anticelulitic cu miere.

Substantele din compozitia mierii de albine (vitamine, enzime, acizi, substante minerale) actioneaza prin masaj nu doar asupra stratului exterior al epidermei, ci patrund si in interior pentru a elimina toxinele. Astfel, dupa un masaj cu miere, circulatia sangelui este imbunatatita, pielea este detoxifiata din interior si ramane curata si hidratata.

Mierea se aplica direct pe zonele afectate de celulita (coapse, fese, abdomen) si se maseaza. Daca rezisti, incearca sa te palmuiesti pe zonele unse cu miere. Maseaza timp de cateva minute, pana se intareste, dupa care fa dus.

In combaterea celulitei sunt recomandate cure de masaj cu miere de minimum 30 de zile, tratamentul aplicandu-se o data la doua zile. Pentru masajul anticelulitic, mierea poate fi folosita simpla sau in combinatie cu diverse uleiuri aromatice.

Citeste articol integral pe Curademiere.ro.

foto: desprespa.ro

     
Tag-uri: masaj, miere, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii