A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756943.4349.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum scapi de acnee si de cicatricile pe care le lasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-08-2013, ora 05:36

Cum scapi de acnee si de cicatricile pe care le lasa

Articol de Madalina Irimia

Ultimele studii arata ca mai bine de trei sferturi dintre femei se confrunta cu forme mai superficiale sau mai serioase de acnee. Daca te numeri printre ele, vezi cum poti scapa de acnee!

Care sunt cauzele acneei

Dr. Adriana Fratilescu, meduc chirurg estetician la Pefect Lines, a tratat multe cazuri de acnee si spune ca factorii ce contribuie la aparitia ei sunt foarte multi si diferiti de la o persoana la alta. De obicei, vina se poate da pe aerul poluat, alimentatia defectuoasa si produsele cosmetice neadecvate.

Tratamentul anti-acnee incepe cu detoxifierea

Dr Fratilescu spune ca poti scapa de acnee daca ai mai multa grija la ce mananci si apelezi la tratamente eficiente. “Este foarte important ca, inainte de toate, pacienta sa elimine din meniul zilnic alimentele cu indice glicemic ridicat, precum ciocolata, inghetata sau sucurile carbogazoase. Este indicat sa stea departe de alimentele prajite, de lactate, carne rosie sau alimente bogate in iod”, spune esteticianul.

Integral pe unica.ro

Foto: divinestetic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii