A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756406.1552.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum scapam de cearcane sau acnee? 5 solutii pentru o piele curata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2014, ora 06:05

Cum scapam de cearcane sau acnee? 5 solutii pentru o piele curata

Articol de Madalina Irimia

Aveti pungi sub ochi sau puseuri de acnee? Puteti sa le combateti eficient cu ajutorul a cinci solutii "casnice", pentru a avea o piele curata si sanatoasa.

Scalp uscat sau par uscat

Senzatia de mancarime - si de exfoliere - a scalpului uscat este neplacuta. Parul uscat este lipsit de stralucire si dificil de coafat.

Remediu rapid: Balsam cu nuca de cocos, ou si lamaie

Ingrediente: un sfert de ulei de nuca de cocos, doua galbenusuri si o lingura de suc proaspat de lamaie

Amesteca ingredientele, aplica-le pe scalp si pe par, iar apoi pune-ti o casca de baie. Lasa sa intre in piele timp de 15-20 de minute. Pentru a indeparta aceasta masca, aplica sampon si maseaza, inainte de a clati. Aplica balsam de par.

Solutii pe termen lung: Foloseste un sampon si un balsam concepute pentru scalp uscat. Dermatologul ar putea sa-ti prescrie o solutie pe baza de cortizon ce trebuie folosita intermitent, atunci cand este nevoie.

Pungi sub ochi

Factorii genetici, deshidratarea, alcoolul si sarea in exces pot face ca ochii tai sa para intunecati si umflati. Aceasta solutie de "dezumflare" a ochilor contine antioxidanti, cofeina si astringenti.

Ingrediente: 1 castravete taiat in rondele, 2 linguri de miere si ceai alb

Fierbe 8 cesti de ceai alb, adauga mierea si raceste amestecul la temperatura camerei. Adauga feliile de castravete. Raceste la frigider timp de 4 ore si aplica apoi feliile de castravete peste pleoape timp 2-4 minute.

Acnee

Acneea nu este doar o boala a adolescentilor, ci poate sa afecteze multe persoane. Multe dintre acestea nu au suferit de acnee decat dupa varsta de 20 de ani sau chiar 30 de ani.

Remediu rapid: Tratament contra acneei

Ingrediente: un sfert de ceasca de apa fierbinte, 1 lingura de sare Epsom (sulfat de magneziu), 2 pastile de iod si un sfert de lingura de ulei extras din arbustul de ceai

Amesteca apa fierbinte cu sarea Epsom, iodul si uleiul de arbust de ceai. Lasa amestecul sa se raceasca pana cand poate fi aplicat pe piele. Imbiba un betisor pentru urechi in acest amestec si aplica peste punctele negre. Acest tratament le face sa se desfaca si, astfel, pot fi exfoliate usor.

Vezi cum tratezi pielea iritata si pielea uscata si lipsita de stralucire pe www.mediafax.ro.

Foto: csid.ro

     
Tag-uri: ten, frumusete, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
adriana,  08.08.2014 18:49

Cearcane nu am, dar acneea am avut pe toata fata si corp. Pentru mine a functionat impotriva acneei un tratament pe baza de crema cu ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. A fost prima data cand am incercat un tratament asa eficient si cu care am m-am vindecat definit de cosuri si puncte negre. La mine a functionat, va recomand sa il cautati daca inca aveti probleme cu tenul/

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii