A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661817.8079.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa verifici daca ATM-ul bancar are sau nu montate dispozitive pentru clonarea cardurilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2016, ora 10:25

Cum sa verifici daca ATM-ul bancar are sau nu montate dispozitive pentru clonarea cardurilor

Articol de Madalina Irimia
Aproape imposibil de detectat pentru utilizatorii de rand, dispozitivele pentru clonat carduri montate pe ATM-uri publice au totusi o vulnerabilitate.

Obisnuit sa verifice fiecare ATM inainte de a incerca sa retraga bani de pe card, un expert in securitate venit in concediu in Europa a avut o surpriza neplacuta la folosirea unui ATM plasat pe o strada des circulata dintr-un mare oras european.

Aproape imposibil de detectat pentru utilizatorii de rand, dispozitivele pentru clonat carduri montate pe ATM-uri publice au totusi o vulnerabilitate: trebuie sa poata fi indepartate rapid si usor, atragand cat mai putin atentia celor din jur, potrivit Go4it.

Asta inseamna ca, teoretic, orice trecator cu minima instruire poate cauta un astfel de dispozitiv si indeparta de pe ATM-ul vizat.

Ajuns din intamplare la un bancomat compromis, Benjamin Tedesco - expert al unei companii de securitate numita Carbon Black - demonstreaza cat de usor poate fi descoperit un dispozitiv de clonat carduri, tragand doar de accesoriul din plastic montat in dreptul slotului pentru card.

In cazul de fata, dispozitivul capabil sa citeasca banda magnetica a cardului de credit se potriveste perfect cu designul ATM-ului pe care este instalat, singurul indiciu sesizabil fiind o urma lasata de adezivul pentru fixare aplicat in graba.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: atm, card, clonare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii