A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630619.4463.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa transformi o GARSONIERA intr-un apartament cu sase camere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-06-2014, ora 18:03

Cum sa transformi o GARSONIERA intr-un apartament cu sase camere

Articol de Madalina Irimia

Lipsa spatiului si chiriile scumpe ii determina pe oameni sa gaseasca tot felul de solutii pentru a-si transforma locuintele in super apartamente.

Graham Hill, un american cu bani, dar care locuia intr-o rulota, si-a cumparat in 2010 o garsoniera in New York. Acesta dorea un apartament micut, dar multifunctional. El dorea sa poata chema in vizita pana la 12 oameni si cel putin 2 dintre acestia sa poata ramane peste noapte. In plus, vroia sa aiba un birou si un cinema cu un proiector digital. O adevarata provocare. El a lansat aceasta provocare pe net si a primit peste 300 de idei de transformare a spatiului. Ideea castigatoare a apartinut unor romani, studentii la arhitectura, Catalin Sandu si Adrian Iancu.

Apartamentul a fost terminat in 2012 si include sase camere: sufragerie, birou, dormitorul principal, dormitor pentru oaspeti, birou pentru oaspeti si o camera de zi. Daca numeri si bucataria si baia, care se poate transforma in camera de meditatie, atunci ai 9 camere.

Sursa: capital.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii