A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817627.9801.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa-ti hidratezi parul. Scapa de varfurile uscate si degradate folosind
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-03-2013, ora 09:27

Cum sa-ti hidratezi parul. Scapa de varfurile uscate si degradate folosind

Articol de Madalina Irimia

Daca te-ai trezit macar o data cu parul casant si lipsit de stralucire atunci stii cat de dificil si frustrant este sa-i dai o forma acceptabila ca sa poti iesi din casa.

Parul fragil este semn de deshidratare, o alarma ca trebuie sa iei masuri. Fie ca e din cauza vantului si a temperaturilor scazute, a soarelui si a apei tratate din piscina, exista intotdeauna cateva remedii pentru a-i reda stralucirea si vitalitatea.

Citeste eticheta

De foarte multe ori sampoanele mult prea agresive sunt responsabile pentru un par deshidratat. Asadar, evita produsele care contin sulfanti sau detergenti, pentru ca sunt principalii vinovati pentru modul in care arata pletele tale. Cu toate ca sampoanele mai blande, cu ingrediente naturale sunt mai scumpe, merita investitia cand te gandesti ca 84 la suta dintre barbati remarca imediat parul la o femeie, potrivit unui studiu realizat in Statele Unite.

Aplica un balsam hranitor o data pe saptamana

Cine are parul uscat stie ca balsamul nu trebuie sa lipseasca din rutina saptamanala de frumusete. Nu clati insa parul imediat, ci lasa balsamul sa moaie firul de par aproximativ 30 de minute. Inainte de asta, asigura-te ca produsul contine proteine, ulei de masline sau alte ingrediente hidratante.

Sau, si mai bine, foloseste uleiul de masline sau de cocos, care au proprietati miraculoase in cazul parului uscat si, pe langa asta, ii asigura si stralucire. Nu-l lasa insa mai mult de 5-10 minute inainte de clatire.

Integral pe perfecte.ro

Foto: ideals.ro

     
Tag-uri: par, hidratare, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii